DIY smycken av knappar
Kategori: Allmänt

Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
1 kg rabarber
1.5 l vatten
4.5 dl strösocker
1 st citron, saften
1. Skär rabarbern i småbitar och koka med vatten i cirka 15 minuter, rör inte då blir saften grumlig. Sila och släng rabarberresterna.
2. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt svalna.
3. Häll upp saften i tillbringare eller flaska.
blev riktigt god, men mitt tips är att dra ner lite till på sockret (ca -1dl) jag tyckte den blev väldigt söt...
men heltklart duglig en varm sommardag!
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt
Kategori: Allmänt